LOR 2024: Flirrt in Invite, koncert

Original price was: 25.00€.Current price is: 20.00€.

Legendarni FLIRRT vabijo na koncert v okviru 25. festivala Letni oder Ruše, kjer nas bodo objeli z zimzelenimi skladbami kot so Romeo in Julija, V mojem telesu, Ko je ni, Punca v belem, Ona, Inja, 20 let nazaj in novejšimi uspešnicami kot so Kometa, Ko leživa, Ostani za vedno in mnogimi drugimi.

Šifra: LOR2403 Kategorija:

986 na zalogi

FLIRRT so v svoji karieri odigrali več kot 1000 koncertov, lani razprodali Cvetličarno in še leto prej Festivalno dvorano, izdali sedem studijskih albumov in posneli preko 120 avtorskih skladb. Od leta 1997 pravijo, da so bend skoncentrirane ljubezni in da so najbolj ponosni, da lahko pojejo v najlepšem jeziku na svetu – v slovenščini.

Se vidimo v petek, 16. 8. 2024, ob 21. uri na Letnem gledališču Pod goroj!

V deželi Štajerski so, že malo šarmantno osiveli pubeci, sprejeli eno dobro odločitev. Obudili so bend INVITE, katerega glasba je nekoč navduševala mnoge in osrečevala njih, ki so jo ustvarjali. Boštjan Bračič, avtor besedil in glasbe, Žarko, Miran, Viktor, in Martin so sila, ki stoji za ponovnim rojstvom benda, ki je pred časom barval slovensko glasbeno sceno in polnil koncertna prizorišča širom po Sloveniji (Festival Lent, MMS, koncert Radia City, KGB, Satchmo, KMŠ-ji, Orto bar…..itn.). S svojo glasbo so bili redni gosti slovenskih glasbenih lestvic in TV oddaj. Žanrsko njihova glasba pluje v pop in rock vodah, je pa vsaka pesem nekaj posebnega, zato bi jih težko stlačili v samo en predal. Besedila so avtorska, večinoma slovenska, nekaj jih je tudi v angleškem jeziku.

INVITE so torej spet skupaj, z novo zalogo avtorske glasbe in tisto nekaj prostega časa, ki bi ga radi posvetili ustvarjanju in koncertiranju.

Podrobnosti dogodka

Datum: 16/08/2024

Začetni čas: 21:00 CEST

Končni čas: 23:00 CEST

Prizorišče: Letno gledališče Pod goroj

Telefon: 02 673 05 03

Elektronska pošta: info@sportruse.si

PREDPRODAJA
Dostopnost
sl_SISlovenian