Pomladni dan športa 2024

Datum:
Pričetek 12:00
18 maja, 2024
E-Mail
info@sportruse.si

Pomladni dan športa v Športnem parku Ruše: zabava, šport in dobrodelnost!

Javni zavod Športni park Ruše in Občina Ruše se skupaj s klubi in društvi pripravljata športno-dobrodelni dan, poln aktivnosti in veselja za vse generacije.

Vabimo vas, da se pridružite dogajanju na Pomladnem dnevu športa, ki bo potekal to soboto, 18. 5. 2024, od 12. ure naprej v Športnem parku Ruše.

Dogodek vključuje: košarkarski, odbojkarski in bike polo turnir -pridružite se tekmovalnemu vzdušju ali pa si preprosto oglejte spretnosti naših igralcev, odkrijte novo športno strast in spoznajte vznemirljiv svet disk golfa, otroci bodo lahko uživali v ustvarjalnih delavnicah in se preizkusili v hoji po napeti vrvi – slackline, pridružite se stojnici s strokovnjaki Centra za zdravje Maribor in odkrijte nove načine za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ali doživite adrenalinski sunek med vožnjo po Tirolski žičnici.

Poleg tega pa bo Pomladni dan športa v Športnem parku Ruše tudi priložnost za dobrodelnost. S Sokijevo šolo bobnanja bomo zbirali prostovoljne prispevke za glasbeno udejstvovanje mladih.

Poseben gost dogodka pa bo športnik, domačin in vrhunski športnik Ažbe Jug, ki se nam bo pridružil ob 13. uri. Na voljo bo za podpise, fotografiranje, prav tako pa bo branil 11 metrovke naših obiskovalcev, ki bodo ob zadetku na gol tudi primerno nagrajeni.

Pridružite se nam na Pomladnem dnevu športa in skupaj ustvarimo nepozaben dan poln športnih izzivov, zabave in dobrodelnosti!

V primeru neugodnih vremenskih razmer se dogodek prestavi na soboto, 25. 5. 2024.

Naj bo vaša sobota aktivna in polna smeha! Na Pomladnem dnevu športa vas čaka razburljivo dogajanje, ki bo zadovoljilo vse okuse in starosti.

Pomladni dan športa 2024 - predstavitveni letak
EARLY BIRD
Dostopnost
sl_SISlovenian