POLITIKA ZASEBNOSTI

 
ZBIRANJE DOSTOPNIH PODATKOV BREZ OSEBNIH PODATKOV
Za izboljšanje ponudbe naše spletne strani Javni zavod Športni park Ruše, Šolska ulica 17, 2342 Ruše, zbira in hrani nekatere dostopne podatke brez osebnih podatkov. Ko zahtevate dostop do naših spletnih strani in datotek našega spletnega mesta, so podatki o dostopu zbrani in shranjeni kot privzeti. Ti podatki vključujejo:
 
– stran, s katere je bila zahtevana datoteka,
– ime datoteke,
– datum in uro zahteve,
– čas, porabljen na spletni strani,
– količina prenesenih podatkov,
– status dostopa (ali je bila datoteka prenesena ali ni bila najdena in podobno),
– naslov IP računalnika, ki ga je zahteval,
– opis vrste in različice uporabljenega spletnega brskalnika,
– nameščen operacijski sistem.
 
PRIDOBIVANJE IN SHRANJEVANJE OSEBNIH PODATKOV
Vaše osebne podatke zbiramo le, če se strinjate in jih prostovoljno delite z nami. Na podlagi podanega soglasja zbiramo vaše naslednje osebne podatke :
– ime in priimek,
– e-mail naslov.
 
UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Vaši osebni podatki se bodo uporabljali le za namene aktivnostih rezervacij in obveščanja Javnega zavoda Športni park Ruše.  Prav tako vas obveščamo, da smo dolžni, za vsak primer posebej, organom pregona predložiti vaše osebne podatke, če so le ti zahtevani v okviru zakonskih pooblastil organa pregona. 
 
Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.
 
Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik.
 
Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
 
Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.
Zbranih podatkov ne uporabljamo za namene oglaševanja ali raziskovanja trga brez vašega soglasja.
 
UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov
Siniša Plavšić. univ. dipl. prav., zaposlen v Intelektum Maribor

Zagrebška cesta 44
2000 Maribor
E-mail: info@intelektum.eu
Telefon: 02/620 98 40

OBRAZCI S PODROČJA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV
 

 

Več informacij o pravicah posameznikov in dodatne obrazce iz področja varstva osebnih podatkov lahko najdete tudi na spletnih straneh informacijskega pooblaščenca RS na naslednji spletni povezavi: povezava.

 
PIŠKOTKI
Spletna stran uporablja piškotke, da olajša uporabo spletne strani. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš spletni brskalnik shrani na vaš računalnik. Če ponovno odprete ustrezno stran, piškotki omogočajo prepoznavo vašega računalnika. Nastavitve shranjevanja piškotkov lahko kadar koli spremenite v zavihku ”Nastavitve piškotkov” na dnu spletne strani www.soum.si in izberete možnost »zavračam piškotke. Vendar pa bi radi poudarili, da to pomeni, da morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij našega spletnega mesta.
 
INFORMACIJE, POPRAVKI, BLOKIRANJE IN IZBRIS
Kadarkoli lahko zahtevate brezplačne podatke o shranjenih osebnih podatkih. Prav tako imate pravico zaprositi za popravek, blokiranje ali brisanje podatkov. Če je izbris dovoljen s pravnimi ali pogodbenimi obveznostmi hrambe, bomo blokirali podatke. Na vašo zahtevo bomo kadarkoli posredovali popolne in brezplačne informacije o podrobnostih, shranjenih o vas ali vaši družbi, popravili podatke, blokirali podatke ali jih izbrisali ter odgovorili na vsa vprašanja o zbiranju, shranjevanju in uporabi svoje podatke.
V zvezi z navedenim nas lahko kontaktirate na naš e-mail naslov: info@sportruse.si.
 
VARNOST PODATKOV
Varnost vaših podatkov je za nas pomembna. Našo spletno stran varujemo s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi za preprečevanje izgube, izbrisa, dostopa, spreminjanja ali razširjanja podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Z rednimi pregledi sistema skušamo zagotavljati zaščito pred nepooblaščenimi dostopi do vaših osebnih podatkov.
 
SPLETNA ANALITIKA
Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletnega analitike, ki jo ponuja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja “piškotke”, ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku, da bi spletnemu mestu pomagali analizirati, kako uporabljate spletno mesto. Podatke, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi spletnega mesta, na spletna mesta Googlu posreduje in jih shranjuje na strežnikih v ZDA. Če je na tej spletni strani aktivirana anonimizacija IP-ja, bo vaš naslov IP najprej onemogočil Google v državi članici Evropske unije ali v drugi državi pogodbenici v sporazum o evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo vaš polni IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Upoštevajte, da ta spletna stran uporablja Google Analytics z razširitvijo “_anonymizeIp ()”, zato se IP naslov obravnava le v okrnjeni obliki, kar pomeni, da je preprečena osebna identifikacija. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil te podatke za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o dejavnostih spletnih strani za operaterje spletnih mest in drugih operaterjev, ki se nanašajo na spletno dejavnost in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga brskalnik prenese v storitev Google Analytics, ni povezan z drugimi Googlovimi podatki. Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, vendar upoštevajte, da morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta.
Poleg tega lahko Google preprečite zbiranje podatkov, ki jih ponuja piškotek, in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z naslovom IP), ter obdelavo teh podatkov s strani Google s prenosom in namestitvijo vtičnika brskalnika, ki je na voljo prek sledite povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Več informacij o pogojih uporabe in zasebnosti najdete na: http://www.google.com/analytics/terms in https://www.google.de/intl/en/policies/. Upoštevajte, da je na tem spletnem mestu Google Analytics razširjen s kodo “gat._anonymizeIp ();” da zagotovite anonimizirano zbirko vašega IP-naslova (tako imenovano IP maskiranje).
 
VTIČNIKI DRUŽBENIH OMREŽIJ
Naša spletna stran združuje vtičnike (programe) družbenih omrežij Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
FACEBOOK
Od Facebook-a uporabljamo gumb »Like«, gumb »Share« in »Tweet«. Te vtičnice upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Lahko jih prepoznate po ustreznem logotipu Facebook. Več informacij o Facebook-ovih družabnih vtičnicah najdete na http://developers.facebook.com/plugins. Če obiskovalec odpre stran našega spletnega mesta, ki vsebuje to vrsto vtičnika, se med brskalnikom obiskovalca in strežniki Facebook vzpostavi povezava. Facebook sprejema in shrani podatke (vključno z IP-naslovom in ID-jem piškotka), ki omogočajo Facebooku, da prepozna, katero stran spletnega mesta je obiskovalec odprl. To se zgodi, ne glede na to, ali je vtičnik Facebook v stiku z ali ne. Če obiskovalec sodeluje z vtičnikom Facebook ali pusti komentar, bodo ustrezni podatki preneseni na Facebook v ZDA in tam shranjeni. Če je obiskovalec prijavljen v Facebook, ko se to zgodi, se lahko posredovani podatki dodelijo določenemu računu. Facebook uporablja piškotke tako za registrirane kot za neregistrirane uporabnike.
Vrsta, obseg in namen zbiranja, uporabe in druge obdelave ali uporabe podatkov s strani Facebooka ter pravic in možnosti za zaščito zasebnosti uporabnika najdete v pravilniku o zasebnosti za Facebook (https: // www. facebook.com/about/privacy) in prilagojeni. Poleg zgoraj navedenega so natančni postopki obdelave podatkov, obdobja shranjevanja in nameni nejasni.
Ta spletna stran uporablja komunikacijsko orodje “Conversion Tracking Pixel”, ki ga je objavil Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA (“Facebook”). V ta namen integriramo tako imenovane piksle na Facebooku. Ko si ogledate ali kliknete oglas na Facebooku, vas bomo označili kot obiskovalca našega spletnega mesta in na vaši spletni strani bomo sledili vašim dejavnostim. Ujeti podatki so anonimni, to pomeni, da ne bomo mogli ogledati osebnih podatkov posameznih uporabnikov in posebej ne moremo povezati dejavnosti na naši spletni strani z nobenim posameznikom; bomo lahko analizirali samo oglase za statistične in / ali tržne raziskave. Vendar pa bodo zajete podatke shranili in obdelali prek Facebooka in jih lahko povezali s svojim Facebook profilom. Facebook je nato upravičen uporabljati te podatke v skladu s Facebook Policy Policy (https //www.facebook.com / about / privacy). Imate možnost, da dovolite ali zavrnete Facebook in njegove partnerje, da prikazujejo oglase na Facebooku in zunaj njega kot del vaših osebnih nastavitev profila na Facebooku.
Uporabo storitve “Conversion Tracking Pixel” lahko zavrnete na svojem Facebook profilu: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Dostopnost
sl_SISlovenian