Kartica Šport Ruše

Že imaš svojo kartico Šport Ruše s katero lahko športaš in uživaš ceneje?

Kartica_naslovna
Kartica_quote

Komu je namenjena?

Kartica Šport Ruše je namenjena občanom Ruš ter drugim koristnikom prostočasnih objektov in storitev na območju Občine Ruše.

Kaj mi prinaša?

Kartica imetnikom prinaša 10% generalni popust na vse storitve Športnega parka Ruše in 20% popust na dolgoročne vstopnice.

S kartico želimo spodbujati rekreacijo in zdrav način življenja. Imetniki kartice imajo številne  ugodnosti – cenejše in lažje  dostope do objektov v občini Ruše in širše, ter ažurne informacije o športno – družabnem življenju v kraju.

Osnova sistema kartice Šport Ruše so storitve in objekti v lasti in upravljanju Občine Ruše in Javnega zavoda Športni park Ruše. V nadaljevanju  bomo te popuste razširili tudi na druge ponudnike. Ponudili bomo ugodnosti tudi pri drugih dejavnostih naše občine in lokalnih ponudnikov različnih storitev. Tudi pri vseh kulturnih dogodkih, abonmajih in festivalih boste deležni raznih popustov in drugih ugodnosti s kartic Šport Ruše.

KDO LAHKO PRIDOBI KARTICO?

Kartico lahko pridobi vsakdo. Kartica je vezana na osebo in ni prenosljiva. Uporablja jo lahko samo imetnik katerega ime je navedeno na kartici. Kartica velja leto dni od izdaje oz. plačila letne članarine.  Imetnik lahko koristi storitev ali popust samo ob predložitvi kartice.

KAKO PRIDOBIMO KARTICO ŠPORT RUŠE?

Obrazec za kartico lahko pridobimo na recepciji Športnega parka Ruše ali na spletni strani (kliknite TUKAJ). Na recepciji Športnega parka Ruše se z osebnim dokumentom preverijo podatki in poravna letna članarina. Ob prejemu kartice, dobi imetnik tudi informacije z osnovnimi napotki o načinu uporabe kartice in vsemi ugodnostmi.

KAKŠNE UGODNOSTI IMAMO S KARTICO ŠPORT RUŠE?

Kartica Šport Ruše imetnikom prinaša 10% popust na vse storitve Športnega parka Ruše in 20% popust na večkratne vstopnice. Imetnike kartice tudi redno obveščamo o ugodnostih in novih akcijah preko elektronske pošte.

Cena kartice

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na telefon 02 673 05 03 ali 051 624 401 ali po e-mailu na info@sportruse.si, vsak dan med 8. in 21. uro.

OBČANI OBČINE RUŠEOSTALI OBISKOVALCI
Odrasli5,00€30,00€
Otroci od 3 do 15 let, dijaki, študentje, upokojenci2,00€15,00€
Izdaja nove kartice (izguba ali uničenje)20,00€20,00€

Celoten cenik storitev v Športnem parku Ruše najdete na tej povezavi.

EARLY BIRD
Dostopnost
sl_SISlovenian