zDRAVAntura 2023

Izpolnite prijavnico in se nam pridružite na spustu “zDRAVAntura”, ki bo potekal v soboto, 26. avgusta 2023 od čolnarne pod Športnim parkom Ruše do Drava Centra (Limbuško nabrežje). Spust se bo pričel ob 10. uri z zborom udeležencev na čolnarni pod Športnim parkom Ruše in krajšim predavanjem o varnosti na vodi (Dravi). Start spusta je predviden ob 10.30 uri iz čolnarne pod Športnim parkom Ruše, kjer bo tudi poskrbljeno za manjšo pogostitev pred odhodom. Cilj spusta je pri Drava Centru, kamor bomo prispeli približno okoli 13. ure. Spusta se lahko udeležite s svojim plovilom. V tem primeru v prijavnici spodaj ustrezno označite polje “Imam svoje plovilo.” V kolikor svojega plovila nimate, si rezervirajte svoje mesto v plovilih, ki bodo na voljo s strani organizatorja. Število mest je omejeno!

Rezervacija je potrjena s plačilom prijavnine, ki znaša 20€ in vključuje spominsko majico, klobuk, malico in pijačo. Prijavnina se poravna na TRR: SI56 6100 0000 6821 678 (Namen: Ime in priimek – zDRAVAntura). Prijavnino je potrebno poravnati najkasneje do 18. avgusta 2023! V kolikor prijavnina ne bo poravnana, se spusta ne boste morali udeležiti.

POMEMBNO!! Vsak udeleženec, ne glede na to, ali se bo dogodka udeležil s svojim plovilom ali ne, MORA poravnati prijavnino 20€

Za tiste, ki imate svoja plovila velja naslednje: udeleženci naj svoja plovila pripeljejo na start spusta; čolnarna pod Športnim parkom Ruše. Svoje avtomobile odpeljete na parkirišče za Športnim parkom Ruše in se po sprehajalni poti vrnete na start spusta, torej na čolnarno pod Športnim parkom Ruše.

Organizatorji bomo poskrbeli tudi za prevoz udeležencev po končanem spustu nazaj do Športnega parka Ruše, kjer bo sledila pogostitev udeležencev in prijetno druženje ob glasbi.  “Kajak taksi” pobira voznike na cilju – pri Drava Centru približno ob 13.30 uri. 

Spletna prijavnica zDRAVAntura 2023

Dostopnost
sl_SISlovenian