zDRAVAntura 2024

V soboto, 22. junija 2024, se nam v Rušah obeta razburljiva pustolovščina za ljubitelje vodnih športov in naravne lepote!

Ne zamudite priložnosti za sprostitev, druženje in povezovanje z naravo. Odvil se bo namreč spust po reki Dravi, imenovan zDRAVAntura.

Če si želite biti tudi v del enkratnega doživetja izpolnite prijavnico in se nam pridružite na spustu zDRAVAntura, ki bo potekal od čolnarne pod Športnim parkom Ruše do Drava Centra (Limbuško nabrežje). Spust se bo pričel ob 10. uri z zborom udeležencev na čolnarni pod Športnim parkom Ruše in krajšim predavanjem o varnosti na vodi (Dravi).

Start spusta je predviden ob 10.30 uri iz čolnarne pod Športnim parkom Ruše, kjer bo tudi poskrbljeno za manjšo pogostitev pred odhodom. Cilj spusta je pri Drava Centru, kamor bomo prispeli približno okoli 13. ure.

Spusta se lahko udeležite s svojim plovilom. V tem primeru v prijavnici spodaj ustrezno označite polje “Imam svoje plovilo.” V kolikor svojega plovila nimate, si rezervirajte svoje mesto v plovilih, ki bodo na voljo s strani organizatorja.

Število mest je omejeno na 40 udeležencev!

Rezervacija je potrjena s plačilom prijavnine, ki znaša 25€ z DDV in vključuje spominsko majico, malico in pijačo.

Prijavnina se poravna na Javni zavod Športni park Ruše, Šolska ulica 17, 2342 Ruše, TRR: SI56 0130 8600 0000 113 (Namen: Ime in priimek – zDRAVAntura), sklic: SI00 2024-60.

Prijavnino je potrebno poravnati najkasneje do 10. junija 2024! V kolikor prijavnina ne bo poravnana, se spusta ne boste morali udeležiti. PLAČILO PRIJAVNINE JE POGOJ ZA SPREJEM PRIJAVE. PRIJAVE SO MOGOČE SAMO DO 10. 6. 2024.

POMEMBNO!! Vsak udeleženec, ne glede na to, ali se bo dogodka udeležil s svojim plovilom ali ne, MORA poravnati prijavnino 25€ z DDV.

Za tiste, ki imate svoja plovila velja naslednje: udeleženci naj svoja plovila pripeljejo na start spusta; čolnarna pod Športnim parkom Ruše. Svoje avtomobile odpeljete na parkirišče za Športnim parkom Ruše in se po sprehajalni poti vrnete na start spusta, torej na čolnarno pod Športnim parkom Ruše.

Organizatorji bomo poskrbeli tudi za prevoz udeležencev po končanem spustu nazaj do čolnarne pod Športnim parkom Ruše, kjer bo sledila pogostitev udeležencev in prijetno druženje na prireditvi Ruška plaža. “Kajak taksi” pobira voznike na cilju – pri Drava Centru približno ob 13.30 uri.

V primeru slabega vremena se prireditev prestavi na 23. 6. 2024, oz. drugi ustrezni termin.

Spletna prijavnica zDRAVAntura 2024

PREDPRODAJA
Dostopnost
sl_SISlovenian