Poziv za Vinske kraljice
ŠPORT RUŠE 13/10/2023 0

POZIV ZA VINSKO KRALJICO IN VINSKEGA KRALJA OBČINE RUŠE

Občina Ruše se pripravlja na izbor nove Vinske kraljice in Vinskega kralja, ki bosta predstavljala občino in vinsko tradicijo v Rušah. Vabimo vas, da se prijavite in postanete del te prestižne in častne vloge, ki bo krasila naše vinsko okolje. To je priložnost, da poglobite poznavanje vinskega sveta ter se naučite o vinskih tradicijah doma in po svetu.

K sodelovanju na natečaju za izbor Vinske kraljice in Vinskega kralja Ruš so vabljena dekleta in fantje med 18-im in 25-im letom starosti, samskega stanu, s stalnim prebivališčem v Občini Ruše. Potrebno je imeti znanje o vinih in o slovenskem vinogradništvu.

Kandidatke in kandidati, ki bodo pravočasno oddali prijavo in ustrezali pogojem natečaja, bodo v začetku letošnjega novembra povabljeni na predstavitev komisiji za izbor Vinske kraljice in Vinskega kralja Ruš. Najprimernejše dekle in fant, izbrana s strani komisije, bosta okronana za Vinsko kraljico in Vinskega kralja Občine Ruše 2023/2024.

Prijava kandidatov mora vsebovati: ime in priimek, stalni naslov, datum in kraj rojstva, kontaktne podatke (številka mobilnega telefona, elektronski naslov), podatke o izobrazbi, kratek življenjepis in fotografijo. Prijava naj vsebuje tudi predstavitev motiva oz. interesa kandidata na natečaj za izbor Vinske kraljice in Vinskega kralja Občine Ruše (zakaj želiš postati Vinska kraljica oz. Vinski kralj Občine Ruše, po čem se razlikuješ od drugih, zakaj izbrati ravno tebe).

Organizator bo zbiral prijave do vključno 23. oktobra 2023 na poštnem naslovu: Športni park Ruše, Šolska ulica 17 , 2342 Ruše (Vinska kraljica ali Vinski kralj Občine Ruše). Pri prijavi po klasični pošti je merodajen poštni žig z datumom oddaje pošiljke, kandidati pa se lahko do navedenega datuma prijavijo tudi na elektronski naslov: info@sportruse.si.

Dostopnost
sl_SISlovenian