zDRAVAntura 2023

Datum:
Pričetek 10:00
26 avgusta, 2023
E-Mail
info@sportruse.si

Raziskujte Dravo na najbolj edinstven način! Ste pripravljeni na nepozabno doživetje, ki vas bo popeljalo po slikoviti reki Dravi? Zgrabite vesla in se pridružite nam na izjemni avanturi spusta po Dravi, ki bo prebudila vašo pustolovsko dušo.

zDRAVAntura bo potekala v soboto, 26. 8. 2023. S plovili se bomo spustili od ruške čolnarne pod Športnim parkom Ruše do Limbuškega nabrežja.

Spust se bo pričel ob 10. uri z zborom udeležencev na čolnarni pod Športnim parkom Ruše in krajšim predavanjem o varnosti na vodi (Dravi). Start spusta je predviden ob 10.30 uri iz čolnarne pod Športnim parkom Ruše, kjer bo tudi poskrbljeno za manjšo pogostitev pred odhodom. Cilj spusta je pri Drava Centru, kamor bomo prispeli približno okoli 13. ure. Spusta se lahko udeležite s svojim plovilom, ali pa si ga izposodite pri organizatorjih (število plovil za izposojo je omejeno).

Prijavni obrazec je na voljo TUKAJ. Iz varnostnih razlogov je število mest omejeno, zato pohitite s prijavo!

Rezervacija je potrjena s plačilom prijavnine, ki znaša 20€ in vključuje spominsko majico, klobuk, malico in pijačo.

Za sprotne informacije in povezavo do prijavnice na spust nas spremljajte na naši Facebook strani  https://www.facebook.com/sportniparkruse/ in na spletni strani https://sportruse.si/.

PREDPRODAJA
Dostopnost
sl_SISlovenian