Wellnes_Novica
ŠPORT RUŠE 28/03/2022 0

Wellnes center v Športnem parku Ruše

Wellnes center (s 5 savnami, whiplpoolom, prostorom za počitek in teraso) ponuja sprostitev ob prijetni glasbi in vodenimi sprostitvenimi programi savnanja.

Savnanje se uporablja kot sprostitveni obred, ki izboljša počutje, krepi imunski sistem in zmanjšuje fizični ter psihični stres. Zagotavlja najboljše globinsko čiščenje, ki ga lahko privoščite svojemu telesu. Krvni obtok je povečan, kar pomeni tudi boljšo prekrvavitev kože in njeno obnovo. Pospešeno znojenje je pomembno za izločanje soli in strupenih snovi iz telesa, čisti pa tudi kožne pore. V wellness centru so na voljo dnevni programi s sprostitvenimi vsebinami. Veselimo se vašega obiska.

Na območju LAS DRAVA je prispevek projekta nabava e-koles in postavitev polnilnic za e-kolesa s kolesarskimi stojali že viden. V lanskem letu smo izvedli Glažutarsko delavnico, čaka nas še priprava vstopno izstopnih točk na obrežju Drave, ki je že v teku.

Javni zavod  Športni park Ruše operativno izvaja vse naloge v povezavi s projektom NAŠA DRAVA na območju LAS DRAVA. Za aktivno preživljanje prostega časa na in ob reki Dravi je v Športni park Ruše na voljo 6 e-koles in 2 polnilnici za e-kolesa s kolesarskimi stojali.

Dostopnost
sl_SISlovenian