Novica_Pustovanje
ŠPORT RUŠE 29/03/2022 0

Rajanje na pustni torek v Rušah

Javni zavod Športni park Ruše in Občina Ruše sta organizirala rajanje za otroke in odrasle na pustni torek, 1. 3. 2022, ob 17:00 v Športnem parku Ruše.

Veseli glasbi je sledila animacija s Petrom Panom in Zvončico (v izvedbi Zavoda enostavno prijatelji).

Pustne maske vseh oblik in barv ter starosti so plesale in se zabavale ter sladkale s slastnimi krofi, bonboni in čokoladami. Bila je prava plesna zabava pikapolonic, čebelic, princesk, škratov, filmskih junakov, kurentov, gusarjev,…, skratka veselih pustnih šem.  

Žirija, sestavljena iz prisotnih na zabavi, je izbrala najlepše in najbolj izvirne posamezne ter skupinske maske, ki so prejele praktične nagrade Pizzerije Plus in trgovine Mercator. V kategoriji skupinskih mask so bili nagrajeni Nevidni ljudje, Prebivalci čarobnega gozda in Super Mario, v kategoriji posameznih mask pa čebelica, astronavt in levček.

Zahvaljujemo se vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi pustovanja. Velik obisk in zadovoljstvo vseh pustnih mask ter dolgo plesno rajanje, kljub večernim uram in mrazu, so priča, da je pustovanje uspelo. In tako smo v Rušah pregnali zimo in priklicali pomlad.  

Dostopnost
sl_SISlovenian